Готови ли сте за революцията в управлението на проекти?

Готови ли сте за революцията в управлението на проекти?
Готови ли сте за революцията в управлението на проекти?
В рамките на PMDay 2017 мениджъри с опит в различни области ще споделят практична информация, примери и съвети, свързани с личния им опит.

Какви са последните тенденции в управлението на проекти – нови подходи и инструменти, заплащане, иновативни практики? Как се организира мащабен проект като “Евровизия” и как да приложим научените уроци от него и в други бизнес сфери? Как да взимаме бързи и работещи решения и ефективно да ръководим екип в напрегнати ситуации?

Това са само част от ключовите теми в седмото издание на конференцията за ръководители на проекти и екипи PMDAY Bulgaria 2017. Тази година събитието е под мотото “Project Management (R)Evolution” и ще се проведе на 3 ноември в Sofia Event Center.

В програмата са включени лекции на водещи имена в областта на управлението на проекти като Питър Тейлър, Камил Мроз, Надер Рад, Левент Коркмаз и т.н. Мениджъри с опит в различни области ще споделят практична информация, примери и съвети, свързани с личния им опит. Предвидени са и пет уъркшопа за развитие на уменията за управление на проекти и екипи.

PMDAY Bulgaria 2017 се организира от PMI Bulgaria Chapter – българското представителство на международната организация за управление на проекти Project Management Institute. Традиционно събитието ще събере над 400 специалисти и мениджъри в различни области. Повече информация за конференцията, лекторите, програмата и регистрациите можете да намерите на официалния му сайт и Facebook страница.

Източник: http://www.manager.bg