Какво трябва да знаете, ако искате да създадете собствено приложение

Какво трябва да знаете, ако искате да създадете собствено приложение
Какво трябва да знаете, ако искате да създадете собствено приложение
Снимка: Shutterstock

Какво трябва да знаете, ако мислите да създадете свое собствено приложение? Луиза Брони-Менса, главен изпълнителен директор и основател на приложението за нощен живот Shoobs, дава съвет по време на специализиран панел на университета в Салфорд, част от кампанията ни LifeHacks.

1. Останете любопитни

Важно е да не преставате да питате защо, защо, защо. Непрекъснато трябва да гледате света и да виждате потенциални проблеми – неща, които ви отблъскват толкова много, че искате да ги разрешите. Оттук може да дойде голямата ви идея.

2. Уверете се, че приложението ви е свързано с вас

Трябва да бъде нещо, към което сте пристрастени, нещо, с мисълта за което ставате сутрин. Винаги съм имала страст към музиката и събитията и един ден разбрах, че има пропуски в пазара за приложения, които да позволяват на градските творци да популяризират инициативите си. Това е моментът, в който се появи Shoobs.

3. Не бъдете статични

Да, важно е да бъдеш решителен. Очевидно е, че искаме да бъдем успешни, но също и гъвкави по отношение на това, как всъщност ще успяваме през следващите няколко години. Технологиите се развива с толкова бързо темпо, а искаме да останем на върха. Може би ще включим повече емотикони в приложението? Има много неща, които можем да направим в бъдеще. Всеки член на моя екип е готов да бъде гъвкав и да се адаптира по пътя.

4. Предизвикайте статуквото

Ако искате да оцелеете в индустрията с приложения, като се има предвид колко приложения има сега, трябва да се появите с нещо различно. Младите хора, с които искам да работя, имат силно критично мислене, силни аналитични умения и силни умения за решаване на проблеми. Те предизвикват конвенционалната мъдрост.

5. Използвайте социалните медии, за да се разпрострете

По-голямата част от нашата публика са млади хора на възраст между 18 и 30 години, така че те са активни потребители в социалните медии. Основна част от приложението са диджеите и творците, с които работим. Те са и силни потребители на социални медии, така че ние ги използвахме като канал, за да прокараме марката Shoobs там. Имаме мрежа от ключови диджеи, които редовно популяризират когато има събитие от нашата платформа. Някои от тези диджеи имат стотици хиляди последователи, така че влиянието, което има върху нашата марка, е абсолютно феноменално.

Източник: NMA

http://www.manager.bg